Mattias Lundberg
Anmäl dig senast söndag 4 mars 2018

Kunskapsfrukost - fullsatt

"Spelar din personlighet någon roll då du säljer?"

Den 6 mars bjuder Säljarnas in till kunskapsfrukosten "Spelar din personlighet någon roll då du säljer?" med föreläsaren Mattias Lundberg i Göteborg.

Personlighetsbegreppet används flitigt inom arbetslivet, men vet vi egentligen vad vi menar och hur stor roll spelar den egentligen i det vardagliga arbetet? Mattias Lundberg förklarar och diskuterar personlighetens och olika beteendens roll i arbetet.

Inte sällan har vi uppfattningen om att ju mer lika vi är den vi möter, desto lättare blir det att komma överens och kanske till och med få ett avslut. Men tänk om det är tvärtom, eller till och med så att vi inte kan veta hur lik eller olika vi är, eller hur den andra parten uppfattar oss? Vad gör vi då?

Mattias reder ut frågan om personlighet, dess betydelse och koppling till beteende och förklarar varför vi har så lätt att missförstå varandra. En underhållande föreläsning med mycket substans för din vardag.

Om Mattias Lundberg

Mattias är docent i psykologi vid Umeå universitet och legitimerad psykolog. Han är även föreläsare och författare och har skrivit ett stort antal populärvetenskapliga böcker i psykologi. Mattias har stor erfarenhet från näringslivet, både som företagare och som konsult till många företag och har en fantastisk förmåga att kunna förklara svåra vetenskapliga frågor på ett enkelt och underhållande sätt.

Läs mer om Mattias Lundberg på: www.mattiaslundberg.se

Säljarnas kunskapsfrukost med Mattias Lundberg erbjuds i Göteborg, Malmö och Stockholm och riktar sig till dig som jobbar med försäljning. Kunskapsfrukosten kostar 295 kronor att gå på. Men är du medlem i Säljarnas Riksförbund har du och en vän 100% rabatt, och går utan kostnad på frukosten.

Tid och Plats

Tisdag 6 mars 2018
Frukost: 07.30 
Föreläsning: 08.00 
Slut: 09.15
Plats: Hotel Eggers - Drottningtorget 2-4, Göteborg